۱۳۹۶ مهر ۲۹, شنبه

تفاوت پارتیشن اداری تک جداره و دوجداره

همان طور که می دانیم پارتیشن اداری برای جداسازی موقت و پارتیشن بندی در فضاهای اداری هستند .در محیط های اداری، قسمت هایی که فعالیت مشخصی در آن انجام می گیرد، با نصب پارتیشن از یکدیگر جدا می شوند.

پارتیشن ها در انواع مختلفی تولید و عرضه می شوند که در این جا توضیحی به شما می دهیم:

1-پارتیشن تک جداره
پارتیشن‌های تک جداره دارای ستون‌های متعددی هستند که قرار گرفتن آن‌ها بر روی زمین را راحت می‌کند. به طوری که پارتیشن بدون لغزندگی، حالت ایستاده دارد. این نوع پارتیشن به صورت قاب‌های یک تکه هستند در این نوع پارتیشن نیز حذف خطوط زاید در طراحی پروفیل، باعث زیبایی بیشتر این محصول شده است.
پارتیشن تک جداره از پروفیل‌های 4*4 تهیه می‌شود که در آن، یک لایه تمام آلومینیوم با روکش آنادایز شده استفاده می‌شود. این کار باعث افزایش استحکام پارتیشن می‌شود.

انواع پارتیشن تک جداره

1-پارتيشن تک جداره شش ميل
به ديوار جدا كننده با كلاف آلومينيوم هشت پری و پركننده ام دی اف شش ميل دو رو با شيشه 4ميل ساده و يا شيشه برفی پارتيشن تك جداره شش ميل ميگويند. پارتيشن تک جداره شش ميل با قابليت باز ونصب و جابجايی و تغيير شكل پارتيشن طراحی و توليد شده است.

تفاوت پارتیشن اداری تک جداره و دوجداره


2-پارتیشن های تک جداره از MDF 16 میلیمتری
برای ساخت پارتیشن های تک جداره از MDF 16 میلیمتری استفاده می شود و البته در هر ارتفاعی قابل پیاده سازی میباشد که برای درب ارتفاع اگر بیشتر از 200 سانتی متر باشد مناسب تر است.

مزایای استفاده از پارتیشن تک جداره
از مزایای پارتیشن تک جداره نسبت به دوجداره ارزان بودن آن و همینطور سبک بودن آن به همراه خاصیت جابجایی راحت و آسان آن می باشد. در پارتیشن های تک جداره امکان استفاده از قفل و یراق آلات برروی درب وجود دارد.


پارتیشن اداری دو جداره
در پارتیشن‌های دوجداره قابلیت ساخت قاب‌های یک‌تکه و بزرگ وجود دارد. در این نوع پارتیشن از ستون استفاده زیادی نمی‌شود؛ زیرا بدنه پارتیشن به‌اندازه کافی مقاومت و استحکام دارد و می‌تواند بدون نیاز به ستون بر روی زمین قرار بگیرد. زیبایی پارتیشن‌های دوجداره علت‌های زیادی دارد که یکی از آن‌ها حذف خطوط زائد در طراحی پروفیل می‌باشد. مطمئناً برای مشتریان یکی از معیارهای انتخاب، زیبایی پارتیشن می‌باشد. این نوع پارتیشن محدودیت رنگ ندارد و مشتریان می‌توانند هر رنگی را که بخواهند سفارش دهند.
برای ساخت پارتیشن‌های دوجداره از پروفیل‌های 10*10 استفاده می‌شود. همچنین برای افزایش استحکام آن‌ها، یک‌لایه تمام آلومینیوم با روکش آنادایز شده یک تکه، درون پارتیشن قرار می‌گیرد.

عمده تفاوت بین دو مدل پارتیشن تک جداره و دو جداره در هزینه و زیبایی می باشد و هیچگونه تفاوتی در استحکام و متریال ندارند.

ویژگی های پارتیشن دو جداره 

پارتیشن‌های دو جداره دارای مقاومت بالا و خود ایستا هستند.
 می‌توان این نوع پارتیشن را برای پرده کرکره ما بین شیشه‌ها استفاده کرد.
از پارتیشن‌های دو جداره برای پر کننده نقاطی همچون MDF, شیشه و پلکسی و ... استفاده می‌شود.
این نوع پارتیشن براحتی و با سرعت بالا نصب می‌شود.
یکی از مزایای پارتیشن‌های دو جداره، قابلیت عبور کابل‌های شبکه و سیستم در تمام قسمت‌های پارتیشن می‌باشد.
زمان استفاده از پارتیشن‌های دوجداره، می‌توان آن‌ها را مطابق با معماری فضا مونتاژ و دمونتاژ کرد. این کار به تخصص نیاز ندارد.
برای مشاوره رایگان در انتخاب جنس و نوع پارتیشن های اداری می توانید با راه های ارتباطی کارشناسان ما که در تماس باما سایت قرار دارد ارتباط برقرار کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر